Velika prolećna akcija čišćenja "Za lepši i čistiji Beograd"

Grad Beograd zajedno sa JVP "Srbijavode" kao i sa svojim preduzećima: JKP "Zelenilo Beograd", JKP "Gradska čistoća", JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija, ali i sa vodoprivrednim preduzećima JVP "Beogradvode", "Sibnica" i "Galovica", organizuje veliku akciju čišćenja priobalja reka Save i Dunava, kao i kanala Vizelj u Borči.

Akcija će trajati dva dana, 06. i 07.04.2019.godine, od 9 sati pre podne, do 14 sati posle podne. Početak akcije je plato ispred Rečne mornarice, sa novobeogradske strane, na samom ušću reka.

Prvi dan akcije čišćenja, subota, obuhvata lokacije od Rečne mornarice do hotela Jugoslavija, kao i lokaciju od Rečne mornarice ka Brankovom mostu. Drugog dana akcije čišćenja, u nedelju, obuhvatićemo dve lokacije: Čukarički rukavac, od uliva Topčiderske reke, ispod novog mosta, do mosta "Gazela", dok je druga lokacija kanal Vizelj u Borči.

Akcija je dobar primer saradnje između grada i republike, a podršku će dati i udruženja „Klub kej”, „Ljubitelji Save i Dunava” i „Ulice za bicikliste”, kao i javne ličnosti

Pozivamo sve građane dobre volje da nam se pridruže i da zajedno očistimo priobalja reka Save i Dunava, ali i kanala Vizelj. Svi zajedno smo mnogo jači, a naš Beograd će biti lepši i čistiji!

Video

  1. Nazad
  2. Vrh
  3. Početna
  4. Štampanje
  5. Pišite nam
  6. Struktura