Studenti Kriminalističko-policijske akademije u poseti JVP "Srbijavode"

Danas smo domaćini studentima Kriminalističko-policijske akademije. U Centru za odbranu od poplava JVP "Srbijavode" uvodnim obraćanjem, studente je pozdravio generalni direktor JVP "Srbijavode" Goran Puzović. Tokom celodnevne posete, studentima će biti predstavljena organizacija, nadležnosti i delatnost javnog vodoprivrednog preduzeća. Takođe, studenti će proći kratku edukaciju o mehanizmima i planovima komunikacije u toku odbrane od poplava. Kroz animirane filmove demonstriraće im se velike poplave koje su zadesile Srbiju, tokom 2014. i 2016. godine, kao i prikaz hitnih sanacionih radova koje su preduzele Vlada Republike Srbije i JVP "Srbijavode", u saradnji sa lokalnim samoupravama.

U drugom delu dana, studenti će imati priliku da se edukuju o bezbednosti i zdravlju učesnika u odbrani od poplava, kao i o mehanizmu i načinu funkcionisanja vodoprivrednog informacionig sistema (VIS).

Ova vrsta posete studenata Kriminalističko-policijske akademije je nastavak dugogodišnje saradnje i primer dobre prakse i edukacije.

  1. Nazad
  2. Vrh
  3. Početna
  4. Štampanje
  5. Pišite nam
  6. Struktura