Međunarodna komisija za zaštitu reke Dunav održala sastanak sa predstavnicima radnih grupa za učešće javnosti u Beogradu

 

Međunarodna komisija za zaštitu reke Dunav (International Commission for the Protection of the Danube River – ICPDR) sačinjena od predstavnika 13 zemalja podunavskog regiona, održala je danas sastanak u Beogradu. Sasatanak, koji se odnosio na radnu grupu koja podrazumeva učešće javnosti u radu ove komisije je, ispred Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije, otvorio šef kabineta  ministra Branislava Nedimovića, Igor Grabež. Skupom je, ispred Republičke direkcije za vode, predsedavala direktorka Nataša Milić, dok su ispred JVP ”Srbijavode” program aktivnosti predstavile savetnik za odnose sa javnošću dr Jelena Dobrić i glavni inženjer za zaštitu voda mr Jovana Rašeta Bastić.

Misija ove komisije je da promoviše i koordinira održivo i integralno upravljanje vodama, uključujući i zaštitu, poboljšanje i racionalnu upotrebu voda u cilju dobrobiti zemalja dunavskog sliva i njihovih stanovnika.


  1. Nazad
  2. Vrh
  3. Početna
  4. Štampanje
  5. Pišite nam
  6. Struktura